Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Пресметка hipped покрив


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

Висина Y
Должина X
Ширина Z
Стреата C

Покривни материјали

Ширината на дрвени скелиња U
Дебелината на дрвени скелиња W
Чекор дрвени скелиња S

Ширината на одбори хелиум O1
Дебелината на одбори хелиум O2
Чекор гајби R

За пресметка на хип покрив носач систем


Наведете потребните димензии во милиметри

Y - висина покрив
X - должината на објектот
Z - ширината на куќата
C - минималната големина на стреата
U - Ширината на дрвени скелиња
W - Дебелината на дрвени скелиња
S - Чекор дрвени скелиња
O1 - Ширината на одбори хелиум
O2 - Дебелината на одбори хелиум
R - Чекор гајби

Карактеристики.

Пресметка на носач изградба.
Утврдување на висината на градежни материјали за дрвени скелиња.
Одредување на одбори хелиум.
Точната димензии на сите делови бандаж систем.
Детални цртежи на хип покрив, дрвени скелиња, лајсни.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017