Пресметка на тула ограда


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

    Распон X
Висината на колоната H
Ѕидарски колона T


Дебелината на ограда Z


На дебелина на капа W

Должината на тули L
Ширината на тули G
Тули висина M
Грло дебелина Q

Ширината на фондацијата N
Фондацијата длабочина P
Длабочината на постелнина R


Страна на сајтот
Се во метри


Google Play

Пресметка на тула ограда


Наведете димензии во милиметри

X - век должината на оградата
H - Висината на колоната
Y - Висината на оградата
Z - Дебелината на ограда (повеќе од должината на тули)

S - База висина
W - На дебелина на капа (повеќе од должината на тули)

N - Ширината на фондацијата
P - Фондацијата длабочина
R - Длабочината на постелнина


T - начин на поставување пост


L - Должината на тули
G - Ширината на тули
M - Тули висина

Забелешка на бројот на лица за кои ќе се направи за исплата.
Должината на секоја страна е наведено во метри.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte