Llogaritja e gardhit me tulla


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

    Hapësirë X
Lartësia e kolonës H
Kolona Masoneria T


Trashësia e gardhit Z


Trashesia e kapakut W

Gjatësia e tullave L
Gjerësia e tullave G
Lartësia e tullave M
trashësi fyt Q

gjerësia e fondacionit N
Fondacioni thellësi P
Thellësia e shtratit R


Anë e faqes
A janë në metra
data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Llogaritja e gardhit me tulla


Specifikoni dimensionet ne milimetra

X - Gjatësia hapësirë prej gardhit
H - Lartësia e kolonës
Y - Lartësia e gardhit
Z - Trashësia e gardhit (shumëfish të gjatësisë së tullave)

S - Lartësia Base
W - Trashesia e kapakut (shumëfish të gjatësisë së tullave)

N - gjerësia e fondacionit
P - Fondacioni thellësi
R - Thellësia e shtratit


T - Mënyra e hedhjen Post


L - Gjatësia e tullave
G - Gjerësia e tullave
M - Lartësia e tullave

Vini re numrin e palëve për të cilat do të bëhen pagesa.
Gjatësia e çdo anë është treguar në metra.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.