Llogaritja e materialeve për mbulim për mansardë


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Lartësi Y
Lartësi Y2
Gjerësi X
Gjerësi C
Gjatësi B

Materiale Kulmi

Gjerësia e mahi S1
Trashësia e mahi S2
Distanca në mes mahi S3
Largësia në buzë të kulmit S4

Gjerësia e bordeve veshje me listela O1
Trashësia e bordeve veshje me listela O2
Distanca në mes të bordeve veshje me listela R

fletë Lartësia mbulim L1
Gjerësia e fletës mbulim L2
Fletë mbivendosje (%) L3Google Play

Llogaritja e mansardë
Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - gjerësia e shtëpisë
C - Madhësia dalë
B - Gjatësia e kulmit

Ndihmë

Programi është dizajnuar për të llogaritur mansardë: numri i mbulim dhe materiale shtresë, herpes, sheathing dhe mahi.
Ju mund ti shtohen disa dimensione të dobishme të kulmit.

Llogaritja tregon madhësinë ose sasinë e materialit është gjysma e kulmit dhe në kllapa - madhësinë ose volumin e kulmit të tërë.

Kujdes! Në llogaritjen e materialeve fletë (Onduline, propozoj apo tjegullat metal) mbani në mend se programi gjen çati katrore.
Për shembull, 2,8 seri, shumohen me 7,7 fletët në një rresht. Në një ndërtim të vërtetë vënë 3 rreshta.
Për më shumë saktësi llogaritur numrin e fletëve të mbulim për të ulur lartësinë e fletë në llogaritjen për të marrë një numër i seri.
Mos harroni të vendosur madhësinë e saktë të përputhen (për materiale të ndryshme, ajo mund të jetë e ndryshme - të ndjekë rekomandimet e prodhuesit).

Edhe një herë, atë për të blerë materialet e ndërtimit duhet të jetë me një diferencë të mbeturinave.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte