Llogaritja e sasisë së materialit në shtëpi bërë nga shkrimet


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet e
Dimensionet Wall

Gjatësia e mureve të fasadës A
Gjatësia e murit anën B
Lartësia e fasadës H
Lartësia e mureve anësore G
Lartësia e mureve të log U

Gjatësia e një kat ndarje L1
Lartësia e një mureve në katin përdhes P1
Gjatësia e ndarjes 2 kate L2
2 kate lartësi muret P2

Madhësia e drurit

Diametri i shkrimet D
Lartësi C
Gjatësia e këmbëve T

Distanca në mes të këmbët N

Pesha e 1 kg metër kub V
Kostoja e 1 metër kub S
data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Materialet Llogaritja hyni nga shkrimet


Specifikoni dimensionet e kërkuara të mureve.

A - Gjatësia e murit në fasadë.
B - Gjatësia e mureve anësore.
Këto dimensione mund të specifikohet nga dimensionet e jashtme e akseve, apo mure log. Opsioni 1 ose 2.


H - Lartësia e kurriz të Gable përpara. Nëse korniza pa pediment, i vendosur vlerën e = 0
G - Lartësia e mureve anësore në kulmin e pediment. Nëse nuk side-Gable kornizë, pastaj vendoset = 0
U - Lartësia e mureve në qoshe.
T - Gjatësia e këmbë.

Madhësia e shkrimet.

D - Diametri i shkrimet.
C - Lartësia e dobishme për log, hap një kurorë. Madhësia duhet të jetë gjithmonë më e vogël se diametri e shkrimet.

Fasada e shtëpisë bërë nga shkrimet Muri anën e një shtëpie prej druri Shkrimet prapanicë
Të ndarëse e katet e parë dhe të dytë.

Shkruani kohëzgjatjen totale të të gjitha ndarëse të katit të parë L1 dhe katin e dytë L2.
Specifikoni lartësinë e mureve të katin e parë P1 dhe katin e dytë P2.
Nëse llogaritja e mureve log nuk është e nevojshme, për të përcaktuar = 0

Të dhënat shtesë
Distanca në mes të këmbët
N - Distanca në mes të këmbët.
V - Pesha e një metër kub e shkrimet.
S - Shpenzimi i vlerësuar i një metër kub e shkrimet.

Nëse lartësia e mureve të log kryesor nuk është një hap i shumëfishtë, kurorë, programi do të ndryshojë këtë lartësi.
Në këtë rast, rezultati i mesazhit rreth një Ndryshuar!


Programi do të llogarisë sasinë e materialeve të ndërtimit për ndërtimin e shtëpive prej druri dhe banjot bërë nga shkrimet.
Rezultati i llogaritjes përmban të dhënat individuale për mure, të Gables dhe mure, dhe shuma e tyre.
Kjo është rrethues i log, numri i kurora, hapësirat dhe vëllimet e mureve ndarëse dhe, numri i shkrimet dhe gjatësia e tyre totale.
Programi do të llogaritur peshën totale të trupave të pajetë dhe kostoja e vlerësuar e shtëpisë.

Zona e mureve të jashtme dhe ndarjet do të jenë të dobishme për të llogaritur numrin e impregnim dhe pikturë.
Gjatësia totale e shkrimet për të ndihmuar të llogaritur izolimin midis kurorave.
Mos harroni të marrë parasysh koston e tubimit dhe instalimin, me kosto e transportit.
Doorways, dritaret dhe dyert nuk janë të numëruara. Kostoja e materialeve që ata nuk kanë asnjë ndikim.
Numri i kunj është llogaritur përafërsisht.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.