Llogaritje pa pagesë e sasive te materialeve të ndërtimit
Kalkulatori per ndërtim

Llogaritjen e madhësisë së një shkallë spirale


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensione në milimetra

Lartësia e shkallës H
Diametri i shkallë D1
diametër Inner D2
Kënd i rrotullimit A

Numri i hapave C
Trashësia e hapave ZLlogaritja e shkallë spirale


Specifikoni dimensionet e kërkuara

H - Lartësia e shkallës
D1 - diametër jashtë
D2 - diametër Inner
C - Numri i hapave
Z - Trashësia e hapave
A - Këndi i rrotullimit shkallës

Ndihmë


Gjatësia e hapave në shkallët spirale nuk duhet të jetë më pak se 80 cm
Gjerësia Hapi në pjesën qendrore duhet të jetë jo më pak se 20-25 cm në pjesën më të gjerë - jo më shumë se 40 cm hap Spiral shkallë lartësi mund të jetë më e madhe se lartësia e rekomanduar për në mes të fluturimit të shkallëve. lartësi Normal hap për FLOATING është 16 cm për vidë - 18 cm

Në vendin ku këmbë fillon, spirale hap shkallë të jetë rreth 25-30 cm, në buzë - jo më pak se 30-35 cm Niveli i thellë është mjaft i përshtatshëm. Atëherë njeriu këmbë do të jetë në skenë në mënyrë të plotë, nuk varur mbi buzë.

Madhësia shkallët Hapi spirale.

h - Kohëzgjatja e fazës
W1 - Gjerësia hap në pjesën më të gjerë të
W2 - Gjerësia e fazës workpiece
α - kënd bankë hap


Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
settings

Rezultatet e hapura llogaritjes

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Instaloni shërbim në faqen tuaj.
Është e lirë.
Kalkulatori per ndërtim
www.zhitov.ru © 2007 - 2017