Llogaritja e temperaturës së ujit

Sasia e ujit të ftohtë L1
Temperatura e ujit të ftohtë T1

Sasia e ujit të nxehtë L2
Temperatura e ujit të nxehtë T2Google Play

Llogaritja e temperaturës pas përzierjes së ujit të ftohtë dhe të nxehtëL1 - Sasia e ujit të ftohtë.
L2 - Sasia e ujit të nxehtë.
T1 - Temperatura e ujit të ftohtë.
T2 - Temperatura e ujit të nxehtë.

Karakteristikat.

Llogaritja e temperaturës pas përzierjes së ujit të ftohtë dhe të nxehtë.


Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte