Llogaritja e pllakave qeramike


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjerësia e pllakave E
Lartësia e pllakave F

Gjatësia e dhomës A
Gjerësia e dhomës B
Lartësia e mureve Y

Zbres gjerësinë e zonës dhe lartësi

Zbres nga muri A1 A2
Zbres nga muri B1 B2
Zbres nga muri C1 C2
Zbres nga muri D1 D2

Kostoja e pllakave për 1 metër2 H
Punë për 1 metër2 Z


Google Play

Llogaritja e pllakave qeramike


Specifikoni madhësinë e kërkuar të pllakave dhe banjo

E - Gjerësia e tjegull.
F - Lartësia e tjegull.
A - Gjatësia e banjo.
B - Gjerësia e dhomës.
Y - Lartësia e mureve.
Pllaka qeramike
tjegull
Nga zona e mureve mund të zbres fushat që nuk do të merrni off pllaka qeramike.
Kjo mund të jetë një derë për në banjo, e mur nga një vend dush apo vaske vetë.
Këto zona janë treguar veçmas për çdo mur.
Si rezultat i kësaj, programi llogarit zonë dhe sasinë e pllakave qeramike ose granit.
Rezultatet janë shfaqur për çdo mur veç e veç dhe në total për të gjithë banjo.
Gjatësia e të gjitha nyjeve për të vlerësuar sasinë e fino.
Dimensionet e vendeve të pa përfunduar.
Gjatësia e bazament, me një pamje të vendeve të pa përfunduar.
Muret rrethues.

Skema e murit banjo tjegulla

Vizatimi është krijuar në skemën e përllogaritjes po përballet me një përafërt, veç e veç për çdo mur.
Skema është dhënë për vlerësimin vizual të stacking dhe prerja tjegull.
Kjo do të ndihmojë për të përcaktuar metodën e grumbullonin, sasia e mbeturinave.

Nëse ju të specifikojë çmimin e pllakave qeramike dhe koston e punës për instalimin e saj, programi do të llogarisë koston e përafërt për të riparuar banjo.

Vini re se tjegull është më e mirë për të blerë një diferencë të vogël.
Sidomos në qoftë se ju merren me përballen me veten.
Produkte në tufa të ndryshme mund të ndryshojnë pak në ngjyra dhe model.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte