Llogaritja e shkallëve metalike me një 90 °

shkalla e vizatimit 1:    

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Hapat në bowstring krye C1
Hapat për të ulur string C2
Varg T

Apertura Lartësia Y
Gjatësia e hapjes X
Gjerësia e shkallëve W

Trashësia e hapave Z
Parvaz F

Trashësia e vargut A
Gjerësia e vargut G
Trashësia e përkrahjes B
Lartësia e hapave në bowstring H

Madhësi D
Angle U


Google Play

Llogaritja e shkallëve metalike me një 90-shkallë hapa, dhe në mbështet


Specifikoni e dimensioneve të kërkuara në milimetra

X - hapjen shkallët gjerësi
Y - Apertura Lartësia
W - Gjerësia e shkallëve
F - hapa parvaz
T - Numri i drejtosh shigjetat e harkut
C - Numri i hapave
Z - Trashësia e hapave
H - Lartësia e hapave në bowstring
A - Trashësia e vargut
B - Trashësia e përkrahjes
G - Gjerësia e vargut
D - Largësia në malin mbështetje
U - kënd të mbështetjes vertikaleSP - Të përcaktuar pozicionin e fazës së parë në nivelin e dyshemesë së katit të dytë.
LR - Bëje drejtimin e shërimit. Për të tërhequr shkallët.Karakteristikat.

Llogaritja Dizajni i përshtatshëm shkallët çeliku me një kthesë prej 90 gradë.
Përcaktimin e shumës së materialeve.
Dimensionet e sakta të të gjitha detajet.
Vizatime të detajuara dhe diagramet e të gjitha elementet e një shkallë metalike.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte