Llogaritja e bare metalike në dritare

shkalla e vizatimit 1:    

Specifikoni dimensionet ne milimetra

grilë Lartësia Y
Gjerësia e hekurave X

Seksioni width A
Madhësia e shufrës W

Numri i bare T
elementet horizontale G

kupe

Angle U

Lartësia e elementit dekorativ H

Google Play

Llogaritja e lattices metalike dritare


Specifikoni e dimensioneve të kërkuara në milimetra

Y - grilë Lartësia
X - Gjerësia e hekurave
A - Frame Gjerësia
W - Trashësia bar
T - numri i bare vertikale
G - numri i elementeve horizontale
N - Dhoma options dritarja
U - elementet kënd (për opsionet 1, 2, 3, 9, 10)
H - lartësia e elementit dekorativ (për opsionet 7, 8)


Options foto bare dritare


Features

Llogaritja e shumës së kërkuar të materialeve për grilë metalike.
Dimensionet e sakta të të gjitha detajet.
Vizatimet e detajuara të hekura çeliku.
shpërndarja uniforme e elementeve dekorative të hekurave të tyre.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte