Llogaritja e shkallëve me një kthyeshëm 180-grade dhe fazat e rrotullues


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Apertura Lartësia Y
Gjatësia e hapjes X
Gjerësia e shkallëve E
Numër të fazave të C
Numri i fazave rrotullues CP
Numri i hapa para kthese P
Trashësia e hapave Z
buzë spikatur nga hapat e Fdata-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Llogaritja e shkallëve me një kthesë prej 180° dhe fazat rrotullueseSpecifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra shkallët te dysheme dyte 180 shkallët

X - Gjatësia e hapjes shkallë
Y - Apertura Lartësia
F - hapa parvaz
Z - Trashësia e hapave
C - Numri i hapave
CP - Numri i fazave rrotullues
P - disa hapa për të ulur string


këmbë shkalle e shkallë
C - Numri i përgjithshëm i fazave


CP - Numri i fazave rrotullues


P - disa hapa për të ulur string
Shkallët kati SP - Të përcaktuar pozicionin e fazës së parë në nivelin e dyshemesë së katit të dytë.
Në pozicionin e pare, faza e sipërm është vendosur në nivelin e dyshemese dysheme dytë.
Në rastin e dytë, niveli i dytë kat është katin e fazës së fundit. Lartësia shkallë është reduktuar në mënyrë proporcionaleProgrami llogarit automatikisht gjerësinë dhe lartësinë e hapa, këndi dhe madhësia e Stringer sipërme dhe të poshtme.
Vizatim të veçantë tregon dimensionet për faza rrotullues.
Për përzgjedhjen e shkallëve optimale komoditet të ndryshuar numrin e fazave.
Ju mund të gjenerojnë një vizatim zi-e-bardhë ose ngjyrë.

Gjerësia e shkallët është gjerësia e shkallët platformë rrotulluese.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.