Llogaritja e shkallëve metalike me një kthesë prej 180 gradë dhe një zigzag bowstring

shkalla e vizatimit 1:    

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Hapat në bowstring krye C1
Hapat për të ulur string C2
Varg T

Apertura Lartësia Y
Gjatësia e hapjes X
Gjerësia e shkallëve W
Gjerësia e pista E

Trashësia e hapave Z
Parvaz F

Trashësia e vargut A
Gjerësia e vargut G


Google Play

Llogaritja e shkallëve metalike me një kthesë prej 180 gradë dhe një zigzag bowstring


Specifikoni e dimensioneve të kërkuara në milimetra

X - hapjen shkallët gjerësi
Y - Apertura Lartësia
W - Gjerësia e shkallëve
E - Gjerësia e pista
F - hapa parvaz
T - Numri i drejtosh shigjetat e harkut
C - Numri i hapave
Z - Trashësia e hapave
A - Trashësia e vargut
G - Gjerësia e vargutSP - Të përcaktuar pozicionin e fazës së parë në nivelin e dyshemesë së katit të dytë.
LR - Bëje drejtimin e shërimit. Për të tërhequr shkallët.Karakteristikat.

Llogaritja Dizajni i përshtatshëm shkallët çeliku me një kthesë prej 180 gradë.
Përcaktimin e shumës së materialeve.
Dimensionet e sakta të të gjitha detajet.
Vizatime të detajuara dhe diagramet e të gjitha elementet e një shkallë metalike.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte