Llogaritje pa pagesë e sasive te materialeve të ndërtimit
Kalkulatori per ndërtim

Llogaritja e mahive.


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensione në milimetra

Gjerësia e mahi B
Lartësi Y
Gjerësi X
E dalë C
Plagë ZLlogaritja e dimensioneve dhe kënde të mahive


Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - gjerësia e shtëpisë
Y - Lartësia çati
C - Madhësia dalë
Z - distanca nga buzë e dehur paraprak bordit
B - Gjerësia e mahi

Ndihmë

Pa ndërtimin e kulmit trusses nuk janë zbatuar.
Në strukturën e kulmit zbukurim trekëndësh mbi derë është e nevojshme për llogaritjen e madhësisë së mahi, qoshet prerë dhe xhepat.
Program për llogaritjen e mahi për këtë dhe kjo është menduar.
Gjerësinë e shtëpisë, lartësia nga fillimi deri në kurriz çati dhe gjerësinë e dalë është gjatësia e llogaritjes mahi, distancën në brazdë.
Të njëjtin program do të tërheqë një vizatim me dimensionet e mahi. Veçanërisht e dobishme do të jetë për ata që vendosi të bëjë mahi me duart e tij.


Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
settings

Rezultatet e hapura llogaritjes

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Webmaster.
Instaloni shërbim në faqen tuaj.
Është e lirë.
Kalkulatori per ndërtim
www.zhitov.ru © 2007 - 2017