Llogaritja e materialeve mbulim për të vetme-katran çati


shkalla e vizatimit 1:     

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Lartësi Y
Gjerësi X
E dalë C
Gjatësi B

Materiale Kulmi

Gjerësia e mahi S1
Trashësia e mahi S2
Distanca në mes mahi S3
Largësia në buzë të kulmit S4

Gjerësia e bordeve veshje me listela O1
Trashësia e bordeve veshje me listela O2
Distanca në mes të bordeve veshje me listela R

fletë Lartësia mbulim L1
Gjerësia e fletës mbulim L2
Fletë mbivendosje (%) L3Google Play

Llogaritja e kulmit mbyllur
Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - gjerësia e shtëpisë
Y - Lartësia çati
C - Madhësia dalë
B - Gjatësia e kulmit

Ndihmë

Programi është dizajnuar për të llogaritur materialet e vetme-katran çati: sasinë e materialit fletë (Onduline, Nulin, propozoj ose metal pllaka), material shtresë (asfalt, mbulim), Numri i bordeve veshje me listela dhe mahi.

Kujdes! Ju lutem vini re se programi i konsideron çarafësh në bazë të zonës të kulmit.
Për shembull, 2,9 seri, shumohen me 7,6 fletët në një rresht. Në një ndërtim të vërtetë vënë 3 rreshta.
Të përsosin llogaritje për të ulur lartësinë e fletë për të marrë rreth një numër i seri.

Më vonë do të jetë një program të veçantë për llogaritjen më shumë parashikuese e material për mbulim.

Dhe mos harro, për të blerë materiale ndërtimin nga rezervë.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte