Llogaritja e këndeve sharruar nga kryqëzimet

shkalla e vizatimit 1:

Përmasat

Gjerësi X
Lartësi Y
Trashësia e pjesëve EGoogle Play

Llogaritja e këndeve të sharruara për mobiljet


Përmasat e pjesës kryqëzore
X - Gjerësia e strukturës.
Y - Lartësia e ndërtimit.
E - Trashësia e pjesëve.

Karakteristikat.

Llogaritja e madhësive dhe këndeve të pjesëve të sharruara të kryqëzimeve të mobiljeve.


Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte