Llogaritja e fondacionit strip materiale


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni llojin e themelimit

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjerësi X
Gjatësi Y
Lartësi H
Trashësia A
Madhësi C

Armaturë

Rreshtave horizontale G
Bare vertikale V
Lidh shufra Z
Hap S
Diametri i shufrave te armimit D

Formwork

Trashësia e bordeve për formwork T
Gjatësia e bordit L
Gjerësia e bordit E

Përbërja e betonit

Peshë të një qese K
Çanta për 1 metër kub të betonit F

Proporcionet e betonit sipas peshës
çimento : rërë : rruge e asfaltuar

: :

Hyjnë në koston e materialeve të ndërtimit

çimento (në qese) M
rërë (për 1 ton) P
rruge e asfaltuar (për 1 ton) B
Buletin (për 1 metër kub) W
Armaturë (për 1 ton) N


Google Play

NdihmëSpecifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - gjerësia e fondacionit
Y - Fondacioni Gjatësia
A - trashesia e themel
H - lartësi Foundation
C - distanca nga boshti bluzë

A - trashesia e themel
H - lartësi Foundation
S - hap midis komponimeve
G - Rreshtave horizontale
V - Bare vertikale
Z - Lidh shufra

Sasinë e kërkuar të çimentos për prodhimin e një metër kub ndryshme nga betoni në çdo rast.

Kjo varet nga markë e çimentos, markë e dëshirueshme mori konkrete, madhësinë dhe proporcionet e mbushëse.
Treguar në qese.

Nuk është e nevojshme për të përsëritur se sa e rëndësishme hartimin e shtëpisë për të llogaritur shumën e materialeve të ndërtimit për themelet e shtëpisë.
Për shkak se kostoja e një fondacioni monolit vjen me vlerën e tretë të shtëpisë.

Ky shërbim do të lehtësojë planifikimin dhe llogaritjen e bodrum në shtëpi. Help të llogarisë shumën e betonit, përforcim, shuttering bordet për themelimin strip pajisjes.

Çfarë mund të mësoni:

Gjurmë e themelimit (Për shembull, për të përcaktuar sasinë e hidroizolim për të mbuluar bodrum përfunduar)
Shuma e konkrete për pllakave prej themelimit dhe dysheme apo derdhje një kat bodrum (këtu do të jetë kënaqësi, kur, për shkak të gabimeve elementare në shumëzim nuk është e mjaftueshme konkrete)
Përforcim - numri i valvulave, llogaritjen e automatike të peshës të bazuar në gjatësinë e saj dhe diametër
Zona e kallep dhe sasia e drurit në metër kub dhe në copa
Fushën e të gjitha sipërfaqeve të (për llogaritjen e hidroizolim bodrum) dhe sipërfaqeve anësore dhe bazën e
Added llogaritjen e kostos së materialeve të ndërtimit e fondacionit.

Të njëjtin program do të tërheqë një projekt i fondacionit.
Unë shpresoj se shërbimi do të jetë e dobishme për ata që janë të ndërtuar themelet e duart e tyre, dhe profesionistët-ndërtues.

Përbërja e betonit

Proporcion dhe sasia e rërës, çimentos dhe zhavorrit për të bërë konkrete janë dhënë referenca default, siç rekomandohet nga prodhuesit e çimentos.
Ashtu si çmimi i çimentos, rërë, zhavorr.

Sidoqoftë, përbërja e betonit të përfunduar është fort i varur nga fraksionet madhësi prej guri i grimcuar ose zhavorrit, markë e çimentos, freski dhe magazinimit kushtet e saj. Është e njohur se çimento magazinimit të zgjatur humb vetitë e tij, dhe me lagështi të lartë të cilësisë çimento përkeqësohet me shpejtësi.

Ju lutem vini re se kostoja e rërës dhe zhavorrit është specifikuar në programin për 1 ton. Shitësit gjithashtu njoftoi një çmimi për metër kub rërë, gur grimcuar ose zhavorr.

Pjesa e rërës varet nga origjina e tij. Për shembull, rërë lumi peshon më tepër se një karrierë.
1 metër kub rërë peshon mesatarisht 1200-1700 kg - 1500 kg.

Me vështirë zhavorr dhe rrënoja. Sipas burimeve të ndryshme, pesha e 1 meter kub 1200-2500 kg në varësi të madhësisë. Rëndë - më shumë se mirë.

Pra numërimin koston për ton e rërës dhe zhavorrit ju mund të kenë nevojë të përmirësojmë ose shitësit.

Megjithatë, përllogaritja ende ndihmon të dini se shpenzimet e vlerësuara për ndërtimin e materialeve për plotësimin bodrum. Mos harroni një tel për thurje pajisje, thonjtë apo vida për zorrë, shpërndarjen e materialeve të ndërtimit, kostoja e gërmimit dhe të punës ndërtimore.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte