Llogaritja serrë gjysmërrethor


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Gjerësi X
Gjatësi Z
Lartësi Y
Seksionet e fasadës A
Seksionet e mureve E
Qelizat në seksionet D


Google Play

Расчет полукруглой теплицы

Serë Specifikoni dimensionet ne milimetra

X - Gjerësia e serrës
Z - gjatësia e serrës
Y - Lartësi

Llogaritja e serrës
A - Numri i seksioneve vertikale të fasadës
E - Numri i seksioneve vertikale mur
D - numri i qelizave në pjesët vertikale

Duke ndryshme numrin e seksioneve dhe qelizat në to, ne kemi zgjedhur madhësinë optimale.
Madhësia qelizë do të llogaritet automatikisht.
Të gjitha dimensionet janë paraqitur në Figura serrë.

Programi është dizajnuar për të llogaritur materialet e nevojshme për ndërtimin e një serë gjysmërrethor.
Llogaritja mund të dini zonë dhe vëllimin e një serë, zona e lustrim, sasia e lëndëve për strukturën, perimetri i fondacionit.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte