Llogaritja e unazat konkrete


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Lartësi H
Diametër D
Trashësia e unazave A


Google Play

Llogaritja e materialeve për prodhimin e unazave konkrete

Dimensionet e rrethit konkret

Specifikoni dimensionet ne milimetra

D - Konkrete Diametri unazë
A - Trashësi muri
H - Lartësi

Programi është dizajnuar për të llogaritur vëllimin e materialeve dhe unaza konkrete.
Llogarit volumin e betonit, vëllimin e brendshëm dhe diametri i, madhësi unazë dhe zona të përforcuar rrjetë.
Unaza konkrete janë përdorur për ndërtimin e puseve dhe tanke septike.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte