Llogaritja e shkallëve me një 90 °


shkalla e vizatimit 1:

Specifikoni dimensionet ne milimetra

Apertura Lartësia Y
Gjatësia e hapjes X
Gjerësia e shkallëve E
Numër të fazave të C
Niveli më i ulët P
Trashësia e hapave Z
buzë spikatur nga hapat e F


Google Play

Llogaritja e shkallëve me një 90°


Specifikoni dimensionet e kërkuara në milimetra

X - Gjatësia e hapjes, e cila do të zënë në shkallë
Y - Lartësia nga niveli i dyshemesë së katit të parë për nivelin e dytë kati i katit
E - Gjerësia e shkallëve
F - hapa parvaz
Z - Trashësia e hapave

C - Numri i fazave
P - Numri i hapave + zonë

Llogaritja e shkallë rrotulluese është disi më e komplikuar llogaritja e shkallëve të drejtë.
Llogaritja e shkallëve komoditet është llogaritur me një formulë të bazuar në gjatësinë e katran.
Gjatësia e njeriut katran është 60-66 cm, në mesatare - 63 cm
shkallë të rehatshme korrespondon me formulën: 2 hap lartësi + nivel thellësi = 63±3 shih

Shkallë më të përshtatshme anim - nga 30 ° deri 40 °.
shkallë hapa Depth duhet të përmbushë 45 Madhesia e këpucë - jo më pak se 28-30 cm
Mungesa e thellë mund të kompensojë për hapin e projektimit.
Hapi lartësi duhet të jetë 20-25 cm

Vetëm të marrë shkallët rehat kthyer, ju mund të ndryshoni lartësinë e platformës.

Programi do të tërheqë projekteve kthyer shkallët në kënde kryesore dhe dimensione.
Në vizatimet e tregon dimensionet e përgjithshme të shkallëve, duke shënuar në krye të hapave në tra, kënde të hapave dhe dimensionet themelore e hapa vetë.

Google Play
Makina llogaritëse llogaritjet tuaja Hyrje
shqipe
Ju nuk keni llogaritjet ruajtur.
Regjistrohuni ose shenjë që do të jetë në gjendje për të ruajtur llogaritjet e tyre dhe për të dërguar me postë.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte