3D


Drawing barel

Asil petungan
Volume wadhah 0.2262 m3 utawa 226.1947 l
Jumlah Cairan 0.1414 m3 utawa 141.3717 l
Volume free 0.0848 m3 utawa 84.823 l

Area ngisor 0.2827 m2
Wilayah saka lumahing sisih 1.508 m2
Total wilayah saka tong minyak 2.0735 m2




© www.zhitov.ru