Пресметка на метални скали со воведување на 180 степени и bowstring цик-цак

Изработка на скала 1:    

Наведете димензии во милиметри

Чекори на врвот bowstring C1
Чекори за да се намали на стрингот C2
Стринг T

Вкупна висина Y
Должината на отвор X
Ширина на скали W
Ширина на патека E

Дебелината на газишта Z
Полицата F

Дебелината на низа A
Ширината на низа GGoogle Play

Пресметка на метални скали со воведување на 180 степени и bowstring цик-цак


Наведете потребните димензии во милиметри

X - отворање ширина скали
Y - Вкупна висина
W - Ширина на скали
E - Ширина на патека
F - Полицата чекори
T - број на тетиви
C - Број на газишта
Z - Дебелината на газишта
A - Дебелината на низа
G - Ширината на низаSP - Одредување на позицијата на првата фаза од нивото на подот на вториот кат.
LR - Поставите насока на закрепнување. За цртање на скалите.Карактеристики.

Пресметка удобен дизајн челични скали со воведување на 180 степени.
Утврдување на висината на материјали.
Точната димензии на сите детали.
Детални цртежи и дијаграми на сите елементи на метална скала.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.