Пресметка на скали со косници


Изработка на скала 1:    

Наведете димензии во милиметри

Вкупна висина Y
Должината на отвор X
Ширина на скали Z

Број на газишта C

Дебелината на газишта W
Исфрлен раб на газишта F
дебелина T


Google Play

Пресметување на големината на дрвени скали со стрингериНаведете потребните димензии во милиметри

X - должина скалило отворање
Y - Висина на скалата
Z - Ширина на скали
C - Број на газишта
W - Дебелината на газишта
F - Полицата чекори
T - дебелина
H - шоу risers
LR - насока скалилата лифт
SP - на позицијата на првата фаза на нивото на подот од вториот кат


Карактеристики.

Калкулација удобен дизајн дрво јавачки скалите.
Утврдување на висината на материјали.
Точната димензии на сите детали.
Детални цртежи и дијаграми на сите елементи на скалилата.
Упатство за олеснување на скалите.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte