Total andha drawing

Drawing langkah cithakan

Drawing bowstring ing

Referensi
Soko saka penak rumus 8.6%
  • Muaturun nambah nomer orane tumrap sekolah luwih 1
  • Tingkat ambane cekap
    Amba trep andha 34.8°
    Tangga relatif nyaman

    Data Input
    Ing dhuwur saka andha 2500 mm
    Dawa stairwell ing rencana 2300 mm
    Jembar 800 mm
    Langkah-langkah ing ndhuwur pesawat 5
    Langkah saben jengkal 3
    Langkah-langkah ing teluk ngisor 2
    Kekandelan saka langkah 50 mm
    langkah nggambarake 50 mm

    Asil petungan
    Dawa ing Stringer ndhuwur lengkap 2173 mm
    Dawa ing ngarepe Stringer ndhuwur 1826 mm
    Dawa saka senar saben lengkap 1807 mm
    Dawa saka ngarep saka tengah senar 1461 mm
    Dawa ing Stringer ngisor lengkap 1442 mm
    Dawa ing ngarepe senar ngisor 1096 mm
    Kekandelan saka bowstring ing 241 mm
    Ing kadohan antarane ngethok SAW ing senar sangandhapipun panggung 365 mm
    Amba saka andha 34.8° tingkat lantai

    Langkah ambane 350 mm
    Ing dhuwur saka langkah 208 mm
    Ing dhuwur saka riser ing 158 mm




    © www.zhitov.ru