Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Пресметка на метални скали со цик-цак bowstring

Изработка на скала 1:    

Наведете димензии во милиметри

Број на газишта C

Вкупна висина Y
Должината на отвор X
Ширина на скали W

Дебелината на газишта Z
Полицата F

Дебелината на низа AПресметката на исправен скали цик-цак метал bowstring


Наведете потребните димензии во милиметри

X - отворање ширина скали
Y - Вкупна висина
W - Ширина на скали
F - Полицата чекори
C - Број на газишта
Z - Дебелината на газишта
A - Дебелината на низаSP - Одредување на позицијата на првата фаза од нивото на подот на вториот кат.
LR - Поставите насока на закрепнување. За цртање на скалите.

или
Карактеристики.

Пресметка на градежни метални скали со bowstring цик-цак.
Утврдување на висината на стринг профилот цевка.
Точната димензии на сите детали.
На аголот на наклонетост на скалата.
Областа Материјали чекори.
Детални цртежи и дијаграми на сите елементи на скалилата.
Препораки за удобен скали.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017