Пресметка на метални решетки на прозорците

Изработка на скала 1:    

Наведете димензии во милиметри

решетки Висина Y
Ширината на решетка X

дел ширина A
На големината на прачка W

Број на барови T
хоризонтални елементи G

цртеж соба

Агол U

Висината на декоративен елемент H

Google Play

Пресметка на прозорецот метални решетки


Наведете потребните димензии во милиметри

Y - решетки Висина
X - Ширината на решетка
A - Ширина рамка
W - дебелина бар
T - бројот на вертикални барови
G - бројот на хоризонтални елементи
N - Соба опции прозорец рамка
U - агол елементи (за опции 1, 2, 3, 9, 10)
H - висината на декоративен елемент (за опции 7, 8)


Опции слика прозорските решетки


карактеристики

Пресметувањето на потребната количина на материјали за метални решетки.
Точната димензии на сите детали.
Детални цртежи на челични решетки.
Рамномерна распределба на декоративни елементи на решетка.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2022
Facebook Vkontakte