Total andha drawing


tampilan ngarep



tampilan ndhuwur


Ukuran langkah


String

Tingkat support


jurusan

Referensi
Iku cocok kanggo fasilitas rumus
Tingkat ambane cekap
Amba trep andha 36.2°
Langkah-langkah Gampang

Data Input
Ing dhuwur saka andha 2500 mm
Dawa stairwell ing rencana 3000 mm
Jembaré saka undhak-undhakan 900 mm
Gunggunging anak tangga 12 + area
Kekandelan saka langkah 50 mm
langkah nggambarake 50 mm

Dawa ing Stringer tangga ndhuwur 2676 mm
Dawa ing ngisor tangga Stringer 1116 mm
Ing kadohan saka awal saka senar nganti support page saka ndhuwur 54 mm
Langkah soyo tambah ndhukung 325 mm
Amba saka andha 36.2°

Ukuran langkah
Ing dhuwur saka langkah 192 mm
Langkah ambane 313 mm
Ing dhuwur saka riser ing 142 mm

Area kabeh tingkat 3.375 m2
Wilayah saka platform materi 1.665 m2

Panggil profil logam
Bowstring 7585 mm
Ndhukung 3847 mm
area 5200 mm
Lampiran tambahan 720 mm
Total 17353 mm




© www.zhitov.ru