Rencana kira-kira saka numpuk gambut

Ukuran Lot: 120 kothak meter
Wilayah siji muter: 0.8 kothak meter
Total perlu: 158 nggulung
Total bobot: 3160 pendhak kilogram
Biaya saka pekarangan: 31600
Biaya karya: 63200




© www.zhitov.ru