Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали
Калкулатори за градба

Пресметка на метални скали

Изработка на скала 1:    

Наведете димензии во милиметри

Број на газишта C

Вкупна висина Y
Должината на отвор X
Ширина на скали W

Дебелината на газишта Z
Полицата F

Дебелината на низа A
Дебелината на поддршка B
Висината на чекори на bowstring H

Големина D
Агол UПресметката на метална скала директна поддршка на


Наведете потребните димензии во милиметри

X - отворање ширина скали
Y - Вкупна висина
W - Ширина на скали
F - Полицата чекори
C - Број на газишта
Z - Дебелината на газишта
H - Висината на чекори на bowstring
A - Дебелината на низа
B - Дебелината на поддршка
D - дистанцираат да се качи на поддршка
U - агол во однос на вертикалната поддршкаSP - Одредување на позицијата на првата фаза од нивото на подот на вториот кат.
LR - Поставите насока на закрепнување. За цртање на скалите.

или
Карактеристики.

Пресметка удобен дизајн метални скали на вториот кат.
Утврдување на висината на материјали.
Точната димензии на сите детали.
Детални цртежи и дијаграми на сите елементи на метална скала.


Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
подесувања

Отвори ги резултатите од пресметката

zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov
Facebook Vkontakte
Welcome to friends.
Вебмастерот.
Инсталирајте ја услугата на вашиот сајт.
Тоа е бесплатно.
Калкулатори за градба
www.zhitov.ru © 2007 - 2017