Пресметката на тапет за соба

Изработка на скала 1:    

Наведете димензиите во метри

Големината на собата
Ширина Y
Должина X
Висина H
Систем за периметарска P

Прозорци
X Должина WX
Висина WY


Врата
X Должина DX
Висина DY


Позадини
Ролна должина L
Ролна ширина W
Повеќе пати R
Изедначување резерва Zdata-full-width-responsive="false">

data-full-width-responsive="false">

Позадина калкулатор базирани на прозорци и врати


Селектирајте ги саканите димензии во метри

X - Должината на соба
Y - Ширина
H - Висина
WX - Ширината
WY - Прозорец висина
DX - Вратата ширина
DY - Вратата висина
L - должина на ролна на тапет
W - Ролна ширина
R - Повеќе пати (медиум)
Z - Изедначување резерва
F - смена шема позадина


Карактеристики.

Пресметување на бројот на позадини за вметнување соба.
Одредување на ѕид област во поглед на врати и прозорци.
Пресметување на периметарот на собата.

Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.
Google Play