Пресметка на бетонски прстени


Изработка на скала 1:

Наведете димензии во милиметри

Висина H
Дијаметар D
Дебелината на прстени A
data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Пресметка на материјали за производство на бетонски прстени

димензии на бетонски прстен

Наведете димензии во милиметри

D - Дијаметар бетонски прстен
A - Дебелината ѕид
H - Висина

Програмата е наменета за да се пресмета волуменот на материјали и бетонски прстени.
Се пресмета волуменот на бетон, внатрешниот волумен и дијаметарот на прстенот, големината и површина на зајакнување на мрежа.
Бетонски прстени се користат за изградба на бунари и септички јами.

Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.