Пресметка на температурата на водата

Количината на ладна вода L1
Температура на ладна вода T1

Количина на топла вода L2
Температура на топла вода T2

data-full-width-responsive="false">


Google Play
data-full-width-responsive="false">

Пресметка на температурата по мешање на ладна и топла водаL1 - Количината на ладна вода.
L2 - Количината на топла вода.
T1 - Температура на ладна вода.
T2 - Температура на топла вода.

Карактеристики.

Пресметка на температурата по мешање на ладна и топла вода.


Google Play
Калкулатори вашите пресметки Најави
македонски
Вие немате задржани пресметки.
Регистрирај се или Пријавете се дека ќе биде во можност да се спаси своите пресметки и да ги испратите по пошта.
zhitov Author of the project: Dmitry Zhitov        © 2007 - 2018
Facebook Vkontakte Welcome to friends.