План за поставување платформа

План за поставување алуминиумски задоцнување

тераса област 60 м2
Целосно табли серија 39
Број на табли 134 парчиња должина 3 м
алуминиум заостанува 228 м
почетна терминал 30 парчиња
главниот терминал 1140 парчиња
терминалниот крај 30 парчиња

фондацијата: конкретно ниво готовиот подот до 80 mm од дното
гумени рампа 100*100*5 мм 380 парчиња
© www.zhitov.ru