Бетонски прстен

Зајакнување на решетката

Дијаметарот на прстен: 1500 мм
Дебелината на ѕидот на прстенот: 100 мм
Висина: 800 мм

Обемот на конкретни: 0.352 м3
Внатрешен дијаметар: 1300 мм
На внатрешниот волумен: 1.062 м3

Висината на зајакнување на решетката: 800 мм
Ширина на зајакнување на решетката: 4712 мм
Од областа на зајакнување на решетката: 3.77 м2
© www.zhitov.ru