Политика за приватност

Администрацијата на страницата www.zhitov.ru, во понатамошниот текст како Сајт, ги почитува правата на посетителите на страницата. Недвосмислено ја препознаваме важноста на приватноста на личните информации на посетителите на нашата страница. Оваа страница содржи информации за тоа кои информации ги добиваме и собираме кога ја користите страницата. Се надеваме дека овие информации ќе ви помогнат да донесувате информирани одлуки во врска со личните информации што ни ги давате.

Оваа Политика за приватност се однесува само на страницата и информациите собрани од и преку оваа страница.

Збирка на информации

Кога ќе ја посетите страницата, го одредуваме името на доменот, земјата и избраните транзиции на страницата на вашиот провајдер.

Информациите што ги собираме на страницата може да се користат за да се олесни вашата употреба на страницата, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на:
- организација на Сајтот на најзгоден начин за корисниците

Сајтот собира само лични информации кои доброволно ги давате при посета или регистрирање на страницата. Терминот лични информации вклучува информации што ве идентификуваат како одредена личност, како што се вашето име или адреса на е-пошта. Иако е можно да се прегледа содржината на страницата без да се помине процесот на регистрација, од вас ќе се бара да се регистрирате за да користите некои од функциите.

Веб-страницата користи колачиња за да креира статистичко известување. Колачињата содржат информации кои можеби се неопходни за страницата - за да ги зачувате вашите претпочитани опции за прелистување и собирање статистички информации на страницата, т.е. Сепак, сите овие информации немаат никаква врска со вас како личност. Колачињата не ја снимаат вашата адреса на е-пошта или какви било лични информации за вас. Исто така, оваа технологија на Сајтот се користи од бројачи на посети.

Покрај тоа, ние користиме стандардни дневници на веб-сервери за да го броиме бројот на посетители и да ги процениме техничките можности на нашата страница. Ние ги користиме овие информации за да одредиме колку луѓе ја посетуваат страницата и да ги организираме страниците на најпријателски начин, за да се осигураме дека страницата е соодветна за користените прелистувачи и да ја направиме содржината на нашите страници што е можно покорисна за нашите посетители. Снимаме информации за движењата на страницата, но не и за поединечни посетители на страницата, така што никакви конкретни информации за вас лично нема да бидат складирани или користени од страна на Администрацијата на страницата без ваша согласност.

За да гледате материјал без колачиња, можете да го поставите вашиот прелистувач така што да не прифаќа колачиња или да ве известува кога тие се испраќаат.

Споделување информации.

Администрацијата на страницата во никој случај не ги продава или издава вашите лични податоци на трети страни. Ние, исто така, не откриваме лични информации обезбедени од вас, освен како што се бара со закон.

Администрацијата на страницата има партнерство со Google, кој поставува рекламни материјали и објави на страниците на страницата на основа за надоместување. Како дел од оваа соработка, Администрацијата на страницата им го става на вниманието на сите заинтересирани страни следните информации:
1. Google, како продавач на трета страна, користи колачиња за да прикажува реклами на страницата.
2. Колачињата за рекламирање на DoubleClick DART ги користи Google во рекламите прикажани на страницата како член на програмата AdSense за содржина.
3. Користењето на DART колачиња од страна на Google му овозможува на Google да собира и користи информации за посетителите на страницата, освен името, адресата, адресата на е-пошта или телефонскиот број, за вашите посети на страницата и другите веб-локации со цел да обезбеди најрелевантни реклами за стоки и услуги.
4. Google користи сопствена политика за приватност за да ги собере овие информации.
5. Корисниците на страницата може да се откажат од употребата на DART колачиња со посета на страницата Политики за приватност на реклами на Google и партнерски сајтови.

Негирање на одговорност
Ве молиме имајте предвид дека преносот на лични информации при посета на страници на трети страни, вклучувајќи ги и страниците на партнерските компании, дури и ако веб-локацијата содржи врска до страницата или страницата има врска до овие веб-локации, не е предмет на овој документ. Администрацијата на страницата не е одговорна за активностите на другите веб-локации. Процесот на собирање и пренос на лични информации при посета на овие страници е регулиран со документот „Заштита на лични информации“ или слично, кој се наоѓа на сајтовите на овие компании.


Бесплатна услуга за пресметка на градежни материјали