Dimensions në drejtim të një gjysmë-i kulmit kryesore.
Dimensions në drejtim të një gjysmë-i kulmit kryesore.

Të dhënat e para
Gjerësia e mahi 150 mm
Trashësia e mahi 50 mm
Dalë për çati kryesore 500 mm
Gjerësia e kulmit kryesore në mure 6000 mm
Kulmin e kulmit filloi të skate 3000 mm
Gjatësia e kulmit kryesore (patinazh) 6200 mm

Madhësia e kulmit kryesore
lartësi fletë çati kryesore 4950 mm
Gjerësia Web (patinazh) 6200 mm
Zona e kulmit kryesore 30.69 (61.38) metra katrorë

gjatësi mahi 4950 mm
Numri i trusses 11 (22)
Sasia e materialit mahi 0.41 (0.82) metra kub
Numri i rreshtave të bordeve veshje me listela 25 (50)
Vëllimi i bordeve veshje me listela 0.58 (1.16) metra kub ose 26 (52) copë 6 m
Numri i materialit çati çati kryesor 36 fletë
2.5 seri 7 Gjerësia fletë në çdo gjysmë
material shtresë (asfalt, material për mbulim ...) 62 metra katrorë
Ruberoid 5 rrotullon (në 15 metra katrore per roll) apo asfalt 4 rrotullon (në 20 metra katrore per roll)
Kur mbivendosen 10%

Për një llogaritje më të saktë e materialeve lexoni dhe ndihmë!


© www.zhitov.ru