Numrin dhe koston e materialeve për të bërë 5 metra kub të betonit
Çanta e çimentos në 50 kilogram

Numrin e kërkuar të thasë çimento 30 (1500 kg)
Kostoja e çimentos 6000

rërë 3750 kg
Kostoja e rërës 1125

rruge e asfaltuar 5400 kg
Kostoja e zhavorrit 2160

Total: 9285


© www.zhitov.ru