Обем на граѓа: 0.99 м3

Одбор или дрво: 0.015 м3
Во еден кубен метар: 66.67 парчиња на одборот или дрва со оваа големина

Цена на граѓата: 6237
Цена на 1 одбор или дрва: 94.5
© www.zhitov.ru