Цртање капацитет
Цртање капацитет

Резултатите од пресметката
Сад волумен 5.76 м3 или 5760 l
Износот на ликвидни 3.6 м3 или 3600 l
Слободен волумен 2.16 м3 или 2160 l

Долниот 3.6 м2
Странични површина 12.16 м2
Вкупната површина на садот 19.36 м2


© www.zhitov.ru