3D

Цртање капацитет
Цртање капацитет

Резултатите од пресметката
Сад волумен 7.85 м3 или 7854 l
Износот на ликвидни 6.32 м3 или 6319 l
Слободен волумен 1.54 м3 или 1535 l

Предната површина 3.14 м2
Странични површина 15.71 м2
Вкупната површина на садот 21.99 м2


© www.zhitov.ru