Вкупниот цртање спирално скалиште
Вкупниот цртање спирално скалиште

Вкупниот цртање спирално скалиште
Вкупниот цртање спирално скалиште

Првични податоци
Лифт 2700 мм
Дијаметар на скали 2000 мм
Внатрешен дијаметар 100 мм
Број на газишта 11
Ротацијата агол скала 450°
Дебелината на газишта 50 мм
Висина на скалник 245 мм
Агол чекор 40.9°
Должината на сцената 950 мм

Дополнителни големини на чекори
Чекор ширина 699 мм
ширина на работното парче сцената 746 мм


© www.zhitov.ru