3D

големината на базенот - врвот поглед
големината на базенот - врвот поглед
големината на базенот - страничниот изглед
големината на базенот - страничниот изглед

големината на базенот - пред гледање
големината на базенот - пред гледање

На површината на базенот: 8 м2
Количината на водата во базенот: 9.6 м3
Браник област: 6.21 м2
Внатрешна површина: 28.4 м2
Внатрешната област на ѕидовите и дното на јамата или надворешната област на базенот чинија: 35.69 м2
Обемот на ископувањето: 21.69 м3
Обемот на конкретни: 8.09 м3


© www.zhitov.ru