3D


Површина 27 м2

Детали за должина 6000 мм - 2 парчиња.
Детали за должина 4400 мм - 11 парчиња.
Детали за должина 500 мм - 4 парчиња.
Детали за должина 550 мм - 36 парчиња. (9*4)

Вкупната должина на детали 82200 мм (82.2 м)
Обем на граѓа 0.62 м3 или 14 парчиња 6 м
Обемот помеѓу заостанува и џемпери 3.43 м3 (за изолација)

Крајот врски заостануваат да заостануваат 22 парчиња. (за тела)
Скокач крајот Поврзувањето со логови 80 парчиња. (за тела)
Вкупно крајот врски 102 парчиња. (за тела)

Број на редови летва 45
Том летва 1.35 м3 или 45 парчиња 6 м

Број на редови "одбор под-кат" - 38
Том одбор 0.56 м3 или 38 парчиња 6 м


© www.zhitov.ru