Шема за прицврстување на состојба
Шема за прицврстување на состојба
Одредување на периметарот 48 парчиња
Врзување на авион 21 парчиња
Сврзувачки елементи на еден лист Само 69 парчиња
Од областа на еден лист 3 м2
Квадратура 100 м2
Број на листови 33.3 парчиња
Вкупно сврзувачки елементи 2298 парчиња


© www.zhitov.ru