Вкупниот цртање скалите
Вкупниот цртање скалите

пред гледање
пред гледање


Димензии на газишта
Димензии на газишта
Големината на стринг делови
Големината на стринг делови

врвот поглед
врвот поглед

фаза
фаза

Препораки
Одговара на формулата погодност
Доволна длабочина на газиште
Удобен агол на скали 36.2°
Комфорни скали

Првични податоци
Висина на скалата 2500 мм
Должината на скали во проект 3000 мм
Ширина на скали 900 мм
Број на газишта 12 + областа
Дебелината на газишта 50 мм
Полицата чекори 50 мм

Агол на скалите 36.2°

Димензии на газишта
Висина на скалник 192 мм
Длабочина на газиште 313 мм
Висината на скали 142 мм

Површина сите нивоа 3.375 м2
Од областа на материјално платформа 0.855 м2

Број на метален профил
Bowstring 11199 мм
областа 3440 мм
Само 14639 мм


© www.zhitov.ru