Препораки
Одговара на формулата погодност
Доволна длабочина на газиште
Удобен агол на скали 39.8°
Комфорни скали
страничниот изглед
страничниот изглед

пред гледање
пред гледање

Сценски дијаграм
Сценски дијаграм

врвот поглед
врвот поглед

цртање kosoura
цртање kosoura

Цртеж на газишта
Цртеж на газиштаПрвични податоци
Висина на скалата 2500 мм
Должината на скали во проект 3000 мм
Број на газишта 13
Дебелината на газишта 50 мм
Полицата чекори 50 мм

скалило стрингери
должина kosoura 3873 мм
Агол на скалите 39.8°

Димензии на газишта
Висина на скалник 192 мм
Длабочина на газиште 281 мм
Висината на скали 142 мм


© www.zhitov.ru