Гипсени плочи
Гипсени плочи
Профил
Профил


Површина партиција: 12.6 м2 или 25.2 м2 двете страни
Бројот на листови на drywall: 10 парчиња (2 слој)
Водич профилот: 14.6 м или 5 акции по 3 метри
Решетката профилот: 33.1 м или 12 акции по 3 метри

Drywall Завртки: 191 парчиња или 382 парчиња двете страни
Завртки рамка: 158 парчиња
Само-прислушување завртки само: 349 парчиња или 540 парчиња двете страни

Лента за дихтување: 14.6 м
Зајакнување на лента: 37 м или 74 м двете страни
Изолација: 12.6 м2 или 0.63 м3 дебелина 50 мм

Буквар: 2.52 l или 5.04 l двете страни
Кит: 11.34 килограми или 22.68 килограми двете страни
Кит финиш: 15.12 килограми или 30.24 килограми двете страни
Наслика: 2.52 l или 5.04 l двете страни

© www.zhitov.ru