План за поставување платформа
План за поставување платформа
План за поставување алуминиумски задоцнување
План за поставување алуминиумски задоцнување

тераса област 60 м2
Целосно табли серија 39
Број на табли 134 парчиња должина 3 м
алуминиум заостанува 228 м
почетна терминал 30 парчиња
главниот терминал 1140 парчиња
терминалниот крај 30 парчиња

фондацијата: конкретно ниво готовиот подот до 80 mm од дното
гумени рампа 100*100*5 мм 380 парчиња


© www.zhitov.ru