Случај материјал: 4.97 м2
Материјалот на внатрешните делови: 4.16 м2

Материјал полица мезанин: 0.52 м2
Материјал партиции: 2.1 м2
Полици: 1.54 м2
Површина задниот ѕид: 3.74 м2

Дупки за прицврстување: 96 парчиња.© www.zhitov.ru