Шемата на врска
Шемата на врска

Ѕид A1
Вкупна површина: 4.17 м2
Без завршувањето: 1.01 м2
Квадратни плочки: 3.16 м2
Број на плочки: 105 парчиња
Столбната плоча: 0.15 м

Ѕид B1
Вкупна површина: 3.68 м2
Без завршувањето: 0.39 м2
Квадратни плочки: 3.29 м2
Број на плочки: 110 парчиња
Столбната плоча: 0.9 м

Ѕид C1
Вкупна површина: 4.17 м2
Без завршувањето: 1.4 м2
Квадратни плочки: 2.77 м2
Број на плочки: 92 парчиња
Столбната плоча: 1 м

Ѕид D1
Вкупна површина: 3.68 м2
Број на плочки: 123 парчиња
Столбната плоча: 1.5 м

Само
Вкупна површина: 15.68 м2
Без завршувањето: 2.8 м2
Квадратни плочки: 12.88 м2
Број на плочки: 429 парчиња

Вкупната должина на заварени споеви: 150.3 м
Столбната плоча: 3.55 м
Систем за периметарска: 6.4 м

Цената на плочки: 2576.5
На трошоците за работа: 5153


© www.zhitov.ru