Земјиште
Земјиште


Агол B 90°
Агол C 81°
Агол D 104°
Агол A 86°

Должината на дијагоналата B D 50.75 м
Должината на дијагоналата A C 56.59 м

Многу големина Арес или 1429 квадратни метри


© www.zhitov.ru